«Ξέσπασμα» Μιχαλόπουλου κατά Λαζόπουλου! «Δεν κάνει σάτιρα, αλλά προπαγάνδα- Θα το πληρώσει»Συνέντευξη στον Νίκο Νικόλιζα και στην εφημερίδα Freddo παραχώρησε ο ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρεται στις επιθεωρήσεις που ανέβαζαν ηθοποιοί τις περασμένες δεκαετίες και στον Λάκη Λαζόπουλο, ενώ εκφράζει και ένα πολιτικό σχόλιο για το ευρώ και τον Σημίτη.


«Σήμερα δεν υπάρχουν τέτοιες. Ούτε και ηθοποιοί με τέτοια δύναμη ονόματος που θα έφερναν τα πάνω – κάτω. Θυμάμαι στο Δελφινάριο είχαμε ανεβάσει την επιθεώρηση “Σημιτιτανικός”. Αναφερόταν στον Σημίτη – για μένα ήταν ό,τι καλύτερο πέρασε από την Ελλάδα και θα πρέπει να του ανάβουμε κερί που μας έβαλε στο ευρώ, ασχέτως αν λοξοδρομήσαμε ως χώρα και το καράβι το πέταξαν οι επόμενοι στα βράχια. Τότε με την επιθεώρηση αυτή κουνήθηκε όλη η Ελλάδα. Περνούσε μηνύματα», λέει ο γνωστός ηθοποιός.

Ερωτηθείς για τον Λάκη Λαζόπουλο είναι κατηγορηματικός: «Δεν τον παρακολουθώ. Ο κ. Λαζόπουλος δεν κάνει σατιρική εκπομπή. Κάνει εκπομπή προπαγάνδας. Κάνει προπαγάνδα και προπαγανδίζει λάθος. Και αυτό το λάθος θα το πληρώσει. Γιατί άλλο σάτιρα και άλλο προπαγάνδα.»
«Ξέσπασμα» Μιχαλόπουλου κατά Λαζόπουλου! «Δεν κάνει σάτιρα, αλλά προπαγάνδα- Θα το πληρώσει» Reviewed by George Miliotis on Σάββατο, Μαΐου 14, 2016 Rating: 5
All Rights Reserved by In Real News Magazine © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.