Η Μιμή Ντενίση αγανακτισμένη βρίσκεται στα δικαστήριαΜέσω της δικαστικής οδού έχει οδηγηθεί η Μιμή Ντενίση για σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην εξοχική της κατοικία που βρίσκεται στο Θεολόγο Μαλεσίνας.


Στα δικαστήρια, λοιπόν, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες μαζί με τους κατοίκους της περιοχής, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η  Μιμή Ντενίση με κύρια απαίτηση να επαναλειτουργήσει το δίκτυο ύδρευσης.

Η καταξιωμένη ηθοποιός φέρεται να έχει ενοχληθεί από το κομμένο νερό στην περιοχή, και βρέθηκε στην Ευελπίδων μαζί με τους συγκατοίκους της στον οικισμό ΟΣΜΑΕΣ (Οικοδομικός Συνεταιρισμός Μονίμων Αξιωματικών Ελληνικού Στρατού στο Θεολόγο) για να ζητήσει να συνδεθεί το δίκτυο νερού.

Την Δευτέρα 13 Ιουνίου κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα σε αυτούς που κρατούν παράνομα τα κλειδιά των εγκαταστάσεων του δικτύου.

Οι κάτοικοι της περιοχής και η Μιμή Ντενίση αναγκάζονται να αγοράζουν πόσιμο νερό από υδροφόρες και αυτό είναι το λιγότερο, αφού ο κίνδυνος για πυρκαγιά παραμονεύει. αφού όταν ξεσπάσει δεν θα έχει νερό ούτε στους υδροπυροσβεστικούς κρουνούς.

Η ηθοποιός εμφανώς αγανακτισμένη τόνισε ότι δεν γίνεται να μην υπάρχει νερό σε μια περιοχή που υπάρχει σύστημα ύδρευσης, ενώ η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί σήμερα.
Η Μιμή Ντενίση αγανακτισμένη βρίσκεται στα δικαστήρια Reviewed by George Miliotis on Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2016 Rating: 5
All Rights Reserved by In Real News Magazine © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.